Продукція

 ›  Продукція

Заморожені кури

Заморожене м'ясо довго зберігає свіжість, тому його вигідно купувати великими партіями та робити запаси. Також його можна використовувати для різних страв світової кухні, від смаження на грилі до бульйонів.

Охолоджене м'ясо курки

Перш за все, охолоджене м'ясо відрізняється від замороженого своєю свіжістю. Це не проморожене м'ясо, в якому залишилися всі смакові якості та вітаміни, тому воно дуже корисне та смачне. Крім того, охолоджена курка не злипається в єдину масу, тому її не треба розморожувати – вона просто охолоджена до такого стану, при якому вона може зберігатися до трьох діб.

Індичатина

Індичатина – популярне пташине м'ясо, яке відрізняється тонким, вишуканим смаком, а також ніжною текстурою. Дієтичний продукт, який легко засвоюється, воно прекрасно підходить для приготування поживних, але неважких страв.