У чому користь індичого м'яса?

Незважаючи на те, що курка разом зі свининою та яловичиною займає головне місце в сучасній кухні, як в українській, так і в цілому європейській, м'ясо індички визнається як вкрай корисне і поживне, тому багато дієтологів радять урізноманітнити індичкою свій раціон. Нежирне, смачне та ніжне, індиче м'ясо може бути основою великої кількості дієтичних страв. Компанія «ОЛВІС ТРЕЙД» є великим заготівельником пташиного м'яса, у якого ви можете, зокрема, купити філе індички оптом.

Індичка наповнена важливими вітамінами, перш за все А і Е, а також відрізняється підвищеним вмістом заліза. Крім того, в складі м'яса – йод, кальцій, фосфор та інші мікроелементи. Але найголовніше – саме м'ясо – це легко засвоюваний білок, який виконує в організмі структурну функцію та бере участь у формуванні кісткової тканину, тому їм можна чудово відновити сили.

У поєднанні з відсутністю протипоказань (страви з індички рекомендують навіть людям з великими проблемами з травною системою і обміном речовин), низьким вмістом холестерину і поживністю, робить м'ясо індички відмінним вибором, а широкий вибір страв дозволить урізноманітнити ваш стіл.